EDİRNE / KEŞAN - Yenimuhacir Ortaokulu

Yenimuhacir Ortaokulu

0(284) 763 70 04
Yenimuhacir Beldesi İnönü Mah. Ali Kale Cad. No11/A Keşan/EDİRNE
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı öğrenciler yetiştirmek , öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, okulda eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre olanaklarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde nitelikli eğitim vermektir.
Başarılar
2011-2012 YILINDA VOLEYBOL YILDIZ KIZLARDA İLÇE 1.si İL 2.si,YILDIZ ERKEKLERDE İLÇE 2. si,VOLEYBOL KÜÇÜK ERKEKLERDE İLÇE 1.si İL 3.sü,KÜÇÜK KIZLARDA İLÇE 1.si İL 3.sü MASA TENİSİNDE:YILDIZ KIZ İLÇE 1.si İL 1.si;KÜÇÜK ERKEK İLÇE 2.si BADMİNTONDA:YILDIZ KIZ İLÇE 1. si İL 3.sü;YILDIZ ERKEK İLÇE 1.si İL 3.sü OLMUŞLARDIR. 2012 YILI OYP EDİRNE İL BİRİNCİSİ OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ TİMUR CİNAY OLMUŞTUR. Timur CİNAY Yerleştirme sonuçlarına göre Bahçeşehir Koleji´ne yüzde yüz burslu kayıt yaptırma hakkı kazanmış ,ancak öğrencimiz TÜRK EĞİTİM VAKFI İNANÇ TÜRKEŞ ÖZEL LİSESİ´NE kayıt yaptırmıştır.
Ulaşım
Ulaşım her yarım saatte bir düzenli olarak Keşan ve Yenimuhacir´den karşılıklı olarak minibüs ve belediye araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yenimuhacir belde olup nüfusu 2100 civarındadır.
İl Merkezine Uzaklık 120 km. İlçe Merkezine Uzaklık 11 km.